Vi er en hundetosset familie som har bosat sig på landet (Sydsjælland/Præstø), hvilket vi ikke et øjeblik har fortrudt. I disse landlige omgivelser er "pulsen" helt i bund og tiden går simpelthen bare langsommere.

Vi valgte vi at anskaffe os en mindre race og valget faldt på Shetland Sheepdog, som jeg havde erfaringer med fra min tid som hundetræner. En smuk og "handy" lille hund med stor intelligens, stort hjerte, og som er særdeles lærenem og velegnet til næsten alle former for hundesport.

Vores hunde er familiehunde og hjertet i vores hjem. De holder sofaen varm samt  ledsager os på dejlige ture i naturen som vi elsker.

Vores hunde er vores hobby, men en seriøs hobby! Vores hunde er en del af familien, med de glæder og sorger der nu engang følger med.

Vores voksne hunde bliver ikke solgt, selvom de ikke kan bruges til avl/udstilling. Vi syntes at hver enkelt hund udfylder en del af vores hjerte, og det er svært nok at sige farvel til den, når deres helbred ikke kan længere. Derfor kan vi ikke tilbyde ældre hunde til de familier som ønsker sig det.